Apa Apa Dhewe Blythe?

Napa Boneka Blythe dadi populer?

Saka Warisan Barbie lan Kubis Patch Kids teka jaman anyar boneka, Blythe dolls. Kaya Barbie, sing paling populer Neo Blythe boneka minangka boneka busana sing ukurane inci 12 utawa dhuwur 30 cm kanthi sirah gedhe banget lan mripate sing ngganti warna kanthi narik tali. Dheweke bisa teka karo bagean awak sing bisa dipindhah kayata tangan sikep tambahan kanthi biaya tambahan. Pesona unik lan banding boneka kasebut saka karakter sing nggambarake. Kaget apa sing sampeyan tampa nggawe resepsi sing nyenengake. Ing kesempatan sing ora umum yaiku gaya monyet sing khusus ora cocog karo rasa sampeyan, sampeyan uga bisa ngatur sandhangan supaya cocog karo rasa sampeyan. Mripat bisa diganti supaya cocog karo rasukan utawa kapribaden tartamtu. Kord sing metu saka mburi sirah bakal nutup mripat lan ngganti dadi warna liyane. Arah mata uga owah-owahan ing proses kasebut. Sampeyan bakal bisa tuku klambi tambahan lan, kanthi riset, nemokake pola kanggo njahit sandhangane dhewe. Dolanan boneka iki minangka seni sing ana hubungane karo heartstrings. Penyayang boneka sentimental bakal ngrampungake koleksi karo boneka kasebut lan njaga rasa seneng nganti pirang-pirang taun kepungkur.

Carane Dhuwur Iku Dolanan Blythe? Apa Ukuran Apa Doll Blythe Dadi?

Ana jinis 3 Blythe dolls for sale: Neo, Middie, Lan Cilik. Neo Blythe yaiku 12 inci utawa 30 cm, Middie Blythe ukuran 8 utawa 20 cm, lan Petite Blythe ukurane 4 inci utawa 10 cm.

Nalika Blythe Digawe Manis lan Dirancang Blythe Doll?

Boneka Blythe wiwitane digawe ing 1972 dening Allison Katzman lan diprodhuksi dening Kenner nanging ora ditampa kanthi apik minangka dolanan anak. Model iki mung diprodhuksi kanggo setaun. Banjur Gina Garan nggunakake boneka Blythe minangka subjek ing pirang-pirang foto lan nerbitake buku sing diarani Gaya Blythe, sing nuduhake boneka Blythe minangka model kanggo fashions dheweke.

Apa Sawetara Fitur Of Blythe Dolls?

Iki boneka sing gedhe minangka item kolektor lan nggawe dolanan banget kanggo bocah-bocah lan wong diwasa padha. Sirah sing ageng, mripate lan kulit sing mengkilap nyetel boneka iki tanpa boneka liyane, senadyan uga ana kanthi matte matte sing ora kakejian. Yen luwih seneng matte rampung, sealant matt bisa disemprot. Ing rambute wis diselehake ing kulit sirah saka boneka lan kasedhiya ing macem-macem warna. Kaki digawe saka karet kandel sing ndadekake bendhelan. Arms lan awak ndhuwur digawe saka plastik harder lan ora kaya fleksibel kajaba sampeyan nganyarke menyang pilihan body jointed. Padha duwe set mripat Kripik, gaya rambut, lan ngadeg. Boneka Neo Blythe Reguler apik banget yen sampeyan ngrancang nindakake akeh modifikasi kanggo ngganti tampilan saham utawa yen sampeyan pengin tuku sampeyan dhewe Aksesoris lan sandhangan kanggo wong-wong mau.

Cara Ngatur Blythe Doll?

Modifikasi bisa digawe kanggo boneka kanggo ngganti tampilan mripat utawa ngganti pandangane supaya katon luwih dhuwur. Tuku mudo biasa Neo Blythe dolls luwih disenengi kanggo sing ngrancang boneka. Kanthi cara iki, ora bakal ngilangi regane regane kolektor lan nyuda stres kanggo sing anyar kanggo modifikasi boneka. Ing ngisor iki, dhaptar sawetara modifikasi sing wis ditindakake wong: Kustomisasi Lanjut

  • Sanding, njabut jas wedang njaba lan dandanan, repainting
  • Tuku chip mata liyane
  • Nambah tali tarik tambahan supaya siji nutup mripat (disebut tali tarik turu) lan liyane ngganti - iki bisa njaga mripat kanggo boneka turu
  • Ukiran nggunakake dremels kanggo ngganti wangun saka pasuryan lan lambé utawa nggunakake sculpey kanggo ngganti esthetic saka pasuryan
  • Roting rambut Blythe

Ana kalane kustomisasi Blythe bisa rumit. Ora duwe wektu kanggo ngatur siji? Ngunjungi kita Custom Blythe Doll bagean kanggo nelusur boneka adat Blythe lan weruh yen sampeyan seneng. Boneka adat sing kadhaptar ing kaca iki temenan unik lan bisa njupuk dina kanggo ngatur ing sawetara kasus.

Carane Apa A Doll Blythe? Apa biaya kira-kira?

Nalika nggoleki boneka Blythe for sale, sampeyan bisa ndeleng biasa mudo Blythes miwiti saka $ 49. Rilis asli Blythe boneka saka 1972 wiwit $ 3500 amarga barang-barang kolektor jarang. Modern Custom Blythe Dolls sawetara saka $ 180- $ 5500 gumantung saka artis lan tingkat kustomisasi.

Yen sampeyan tuku boneka Blythe dina iki, bakal paling gedhé telung angka ing sawetara taun. Sawetara pengumpul boneka sing darmabakti ing Iki Blythe tekan boneka 2000! Iki kesempatan investasi sing gedhe tanpa mengira sampeyan dadi kolektor boneka utawa kustomisasi.

Boneka Blythe cocog kanggo hadiah, liburan, fotografi boneka, hadiah pemanasan omah, studio film lan animasi, perusahaan anime, film, studio seni, nggambar lan lukisan, nggegirisi, nggawe tujuan khusus, hadiah Natal, hadiah ulang tahun bocah, konferensi boneka , tampilan lan pameran.

Apa Babagan Anyar Kanggo Newbies Mbukak Dolls Blythe Pisanan?

Yen sampeyan anyar kanggo donya Blythe lan looking for a Boneka Blythe didol, boneka Blythe kita nggawe pangertèn amarga titik rega lan kanggo sampeyan ndeleng manawa sampeyan pengin nandur modal luwih menyang boneka khas Blythe koleksi.

!!! Sampeyan pancen menehi saran kanggo tuku boneka lan produk Blythe mung ing situs web kita supaya ora dolanan boneka sing larang, kotor lan rusak. Saben dino, pelanggan anyar mbalik maneh kanggo kita sing ngeling-eling yen boneka-boneka kasebut saka situs web liyane utawa toko mambu plastik sing rusak lan ala. Akeh pelanggan liyane uga nyritakake manawa perusahaan liyane ora ngetokake boneka. Kita uga nampa sawetara keluhan sing ana biaya sing didhelikake, biaya bea cukai lan pajak uga angel nampi paket nalika dituku liya. !!!

Perhiasan lan produk kita ora duwe ambu ora enak sing ora nyenengake, awak boneka ora mambu plastik utawa kimia, lan rambut boneka sing kualitas banget ora reged utawa burem. Nalika tuku saka kita, sampeyan uga tuku rambut palsu rambut manmade sing bermutu sing bakal urip. Produk kita digawe kanthi tangan, dites kanthi lengkap lan dicoba banjur dikirim. Sing dadi jaminan kita. Iki kita, Iki Blythe.

Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab yen sampeyan tuku produk Blythe ing panggenan liya kayata situs e-commerce gedhe lan toko online online. Hubungi kita yen sampeyan butuh pitulung.

Tuku Blythe Doll Saiki

Langganan daftar kanggo menang Blythe!

* nuduhake dibutuhake

Wadhah karanjang

×