Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Pitakonan Paling Sering

Sajarah

Apa boneka Blythe?

Boneka Blythe iku boneka busana sing ngadhep 11 inci utawa 28 cm kanthi dhuwur lan kepala lan mata sing gedhe sing ngganti werna kanthi narik senar. Pesona unik lan daya tarik saka boneka iki asal saka karakter sing nengsemake sing digarap.

Products

Apa iku Blythe?

"Blythe"Yaiku boneka fashion kanthi kepala gedhe lan mata gedhe sing ngganti werna kanthi narik senar. Ana telung jinis utama boneka Blythe (3): Neo, Cilik, Lan Middie. Neo Blythe dhuwuré 11, Middie Blythe ukurane 8 inci utawa 20 cm, lan Petite Blythe ukurane 4 inci utawa 10 cm.

Aku banget anyar karo boneka Blythe. Carane aku milih siji?

Sing apik tenan! Welcome to the world of Blythe - fun! Mangga ngunjungi kita Boneka Blythe Premium Custom kaca kanggo boneka sing kasedhiya metu saka kothak - ora ana kustomisasi utawa dandanan. Kategori Blythe paling populer yaiku kita Neo Blythe Dolls bagean sing biasane duwe boneka mudo. Yen sampeyan mutusake golek boneka mudo, sampeyan dianjurake gabung karo premium Blythe sandhangan lan Sepatu!

Apa arti jeneng Blythe?

Tembung Blythe tegese 'rame' saiki. Ejaan 'Blythe ' bener kalebu kabeh sing dadi pitutur sing apik, sing asale saka Inggris. 'Blythe'jeneng ora umum lan gayane.

Makna 'Blythe' Ing Sejarah

Inggris Kuno: 'joyous', 'kind', 'cheerful', 'pleasant'

Proto-Germanic: 'gentle', 'kind'

Lawas Saxon: 'padhang', 'seneng'

Basa Latin Tengah & Norse: 'entheng', 'lanang'

Lawas Tinggi Jerman: 'gay', 'loropaken'

Gotik: 'apik', 'loropaken', 'welas asih'

Endi jenenge Blythe?

"Blythe" minangka jeneng sing asalé saka Basa Inggris Tengah, Inggris Loro, lan Proto-Jermanik.

Sapa sing nganggo biaya boneka Blythe?

Rega boneka Blythe digawe saka custome, skillset, pengetahuan, lan biaya sing gegandhengan karo material. Mangga mirsani kita Custom Blythe Dolls kaca kanggo harga ing saindhenging donya.

Ngunjungi kita Custom Blythe Dolls

Biaya

Yagene dhuwitku ditolak?

Ana sawetara alasan sing beda sampeyan ndeleng pesen kesalahan sing mudhun utawa pembayaran sampeyan ora bakal dilewatake.

yen debit utawa kertu kredit ditolak, priksa manawa:

Kertu sampeyan kadaluwarsa utawa ora ono tanggal-If kertu wis kadaluwarsa bakal ditolak.

Sampeyan kudu konfirmasi kertuKertu sampeyan kudu liwat proses konfirmasi.

Perusahaan utawa bank kertu kredit sampeyan nduweni informasi luwih lengkap-Yen langkah-langkah ing ndhuwur ora ngatasi masalah, sampeyan bisa nelpon perusahaan kertu kanggo ngenali masalah kasebut. Yen sampeyan isih bisa nggunakake kertu, coba nyoba transaksi maneh.

Yen pembayaran ora proses karo akun bank utawa sampeyan isih duwe masalah karo kertu-Coba ngubah cara pembayaran sampeyan ing checkout.

Apa kertu kredit saya dikenani biaya kaping pindho?

Sampeyan mbokmenawa ora dikenani kaping pirang-pirang amarga kita nggunakake aman PayPal lan Stripe kanggo metode pembayaran. Yen bank nolak utawa ora ngurmati pembayaran, sampeyan bakal weruh kaca Pembayaran Gagal sing tegese pembayaran sampeyan ora kasil amarga kertu sampeyan ora dikenani biaya. Yen sampeyan lagi prihatin babagan tagihan, hubungi bank kanggo informasi liyane.

Menehi

Carane sistem titik bisa digunakake ing Giveaway?

Tindakan liyane sing sampeyan gunakake kanggo nyebarake tembung, luwih akeh poin sing entuk. Entuk poin luwih akeh nambah kemungkinan kemenanganmu. Sampeyan ora kudu nyumbang utawa mbayar kanggo kalebu ing hadiah, nanging, nggawe tuku ing www.thisisblythe.com bakal entuk sampeyan luwih akeh poin sing bakal menehi sampeyan luwih akeh menang hadiah.

Pemenang biasane menehi entrant entuk sing wis nggawe sembarang tuku nalika menehi ing situs kita amarga padha bisa ngumpulake nilai maksimum sing kasedhiya kanggo kontes kita. Conto skenario: Sherryl takon poin 30 dening dikarepake kita ing Facebook, sawise kita ing Instagram lan Twitter déné Terry takon poin 40 kanthi ngrampungake kabeh Sherryl nindakake uga nggawe tuku ing situs kita njupuk kabeh nilai sing kasedhiya. Senajan luck kuwi faktor paling penting ing kontes iki, Terry yaiku pemenang ngelingi kasunyatan dheweke entuk poin maksimum sing kasedhiya kanthi njupuk kabeh tumindak kasebut ing kaca kontes. Muga-muga aja dikepengini amarga sawetara pemenang hadiah gratis sing padha yaiku peserta kontes sing njupuk mung siji tumindak tartamtu.

Wiwit kontes kita kanthi otomatis adhedhasar poin entuk lan luck, kita ora bisa: ngapusi kontes, duwe wong sing bener kanggo nemtokake pemenang utawa nambah dhéwé ing kontes. Kita nyewa perusahaan pihak katelu kanggo nangani kontes kita kanggo penak lan ketenangan pikiran yen ora ana wong nyata bisa ngapusi kontes. Kita seneng nyimpen kabeh wong sing seneng motto.

Carane bisa njaluk boneka Blythe gratis?

Kita ngumumake free Blythe lan hadiah hadiah kanthi dhaptar email, chatting, lan media sosial. Priksa manawa langganan dhaptar, lan kaya kita+ Tindakake kita kanggo ngrungokake babagan undhak-undhakan lan tawaran. Priksa kita gratis kaca kanggo ndeleng pengumuman gratis saiki lan sadurunge.

Pangopènan Blythe

Apa aku bisa ngumbah rambutku boneka Blythe?

Sampeyan bisa mesthine wisuh lan sisirake rambute boneka anggere sampeyan ora ngijini banyu ing sirah. Shampo lan pelembut kain sing dikenal kanthi apik kanggo cleaning. Apa ora kanggo ngrampungake sirah boneka ing banyu amarga bisa nyebabake karat ing mekanisme mata, lan bulu mata bisa dadi unstuck. Panggunaan banyu panas kanggo perawatan rambut dianjurake (watara 45 Celsius). Sawise ngumbah rambute Blythe nganggo pelembut kain, priksa manawa mbilas rambut kanthi apik, ngresiki supaya bisa nyingkirake keluwihan banyu, banjur sampeyan kudu ngeringake kanthi alami ing udhara minangka panggunaan hairdryer, ing kasus iki, ora dianjurake . Sadurunge perawatan rambut, iku becik kanggo mbusak kubah kulit, lan mung ngumbah kulit kepala supaya mekanisme sirah ora bisa udan.

carane ngumbah rambute blythe

Navigasi situs web

Apa sampeyan ngomong basa? Endi penerjemah?

Ya, aku! Monggo klik ing "Inggris" tombol ing ngisor kiwa lan milih basa sampeyan. Hubungi kita yen sampeyan ora bisa nemokake basa sampeyan. Kita bakal nindakake kabeh sing paling apik kanggo ngatur basa sampeyan liwat Chat utawa Email.

Carane nggawe karya panelusuran produk?

Telusuri kanggo produk kanthi ngetik jeneng produk utawa kunci menyang search Bar ing sisih ndhuwur kaca sembarang. Coba ketik katrangan sing luwih cetha. Kata kunci sing luwih murah sampeyan nggunakake, luwih akeh produk sampeyan bakal entuk ing kaca asil. Nalika sampeyan nemokake prodhuk sing kasengsem, cukup klik jeneng produk utawa gambar produk kanggo rincian liyane.

Pesenan produk Blythe

Aku duwe masalah nambah barang-barang sing disesuaikan karo kartaku. Apa solusie?

Iki arang banget, lan mung bisa kedade nalika kita lagi nganyari piranti lunak ing situs web kita sing mung butuh detik. Elingi piranti / komputer, sistem operasi, jinis browser lan ukuran layar nalika sampeyan ngontak kita - kita bakal nglakoni apa sing paling apik kanggo ngasilake solusi kanggo sampeyan. Kanggo solusi sing luwih cepet, sebutno masalah teknis liwat Ngobrol ing sisih tengen ngisor, bakal ndandani kanthi langsung!

Yen sampeyan salah nalika milih werna utawa sampeyan ndeleng gambar cilik produk karo werna sing burem, wigati dicathet yen atribut spesifik bisa metu saka Simpenan supaya mriksa maneh wektu liyane utawa hubungi kita bab kasedhiyan. Kita Sandhangan lan aksesoris departemen-instansi mau kerja keras, sanadyan kita bisa kehabisan stok kadhangkala amarga volume tuku dhuwur utawa periode puncak lan preian.

Carane aku bisa pesen boneka Blythe?

bukaken Products kaca. Pilih prodhuk sing sampeyan seneng, ditambahake menyang kertu, lan pungkasane terus cart kaca ing ngendi sampeyan ngisi rincian pengiriman lan pembayaran. Kita ora nyimpen nomer kertu kredit utawa nomer PIN ing database utawa offline.

Produk & Kemasan

Apa tape putih ing sirah boneka? Apa ora?

Kita kanthi aman mbungkus sirah kanggo njaga dahi lan ngindhari rambut sing ora apik nalika transportasi. Ora ana sing kudu diremehake. Sampeyan bisa kanthi gampang dibusak nalika unboxing.

Apa pilihan warna mata?

Mekanisme mata boneka memiliki pilihan empat warna mata dari Brown, Blue, Purple, Green, Light Purple, Orange, dan beberapa warna unik lainnya. Kajaba iku produk Blythe kustom, werna mripat bisa uga acak / campuran warna mata sing beda. Nanging, sampeyan bakal nampa warna mripat sing digambarake ing gambar cilik saka boneka kasebut sadurunge nambahake menyang mobil.

Kepiye ngerti aku sing Blythe duwe sandhangan ing situs web sampeyan?

Kaca produk Blythe sing spesifik bakal nemtokake warna apa utawa fitur boneka Blythe. Contone, yen kaca produk Blythe spesifik nggambarake boneka sing didol minangka Nude, tegese boneka kasebut ora nganggo sandhangan sanajan kita biasane nambah gaun dhasar gratis mung tutup awak ndhuwur supaya dheweke ora wuda ing omah anyar! Sampeyan mesthi diwanti-wanti nambah sawetara sandhangan lan Sepatu kanggo boneka Blythe mudha sing anyar.

Kita Blythe Doll Combos kaca nduweni boneka Blythe sing nganggo sandhangan kualitas premium lan sepatu - padha siap-metu-of-the-box!

Carane dhuwur iku boneka Petite Blythe?

Standar, non-adat Petite Blythe yaiku watara 11 cm or 4.3 inci dhuwur.

Carane dhuwur iku boneka Middie Blythe?

Standar, non-adat Middie Blythe yaiku watara 20 cm or 7.8 inci dhuwur.

Carane dhuwur iku boneka Neo Blythe?

Standar, non-adat Neo Blythe yaiku watara 28.5 cm or 11.2 inci dhuwur, cedhak boneka Barbie standar sing 11.5 inci dhuwur.

Apa iku Blythe?

"Blythe"Yaiku boneka fashion kanthi kepala gedhe lan mata gedhe sing ngganti werna kanthi narik senar. Ana telung jinis utama boneka Blythe (3): Neo, Cilik, Lan Middie. Neo Blythe dhuwuré 11, Middie Blythe ukurane 8 inci utawa 20 cm, lan Petite Blythe ukurane 4 inci utawa 10 cm.

Tuku Perlindhungan

Apa Buyer Protection?

Panuku Protection pesawat njamin sing mbisakake panuku kanggo toko karo kapercayan ing situs web kita.

Sing dilindhungi nalika:

  • Item sing dhawuh durung teka ing wektu prajanji dening bakul.
  • Item sing ditampa iki ora minangka diterangake.

Shipping

Apa sampeyan dikirim menyang negarane?

Ya, kita banget bangga menehi penawaran internasional kapal layanan sing saiki dioperasikake ing negara lan pulo 200 ing saindenging donya. Ora ono liyane kanggo kita saka nyedhiyakake pelanggan apik lan layanan. Kita bakal terus tuwuh kanggo nyukupi kabutuhan kabeh pelanggan, ngirimake layanan ngluwihi kabeh pangarepan ngendi wae ing donya ... Ya, kita kapal ngendi wae ing donya! Sisih paling apik: iku gratis! Kita nyedhiyani free processing, shipping and handling, lan kita bakal mbayar biaya adat utawa wates.

Pinten kiriman?

Kita nyedhiyani free Shipping ing saben urutan ngendi wae ing donya. Kita nggawe iki kedadeyan kanthi nyambungake karo agen pengiriman lan khusus sing paling apik uga nggarap tawaran pangiriman akeh karo panyedhiya layanan supaya sampeyan bisa nikmati Blythe tanpa kudu kuwatir babagan pengiriman lan pengiriman.

Carane aku mangerteni urutanku?

Kanggo ngrekam pesanan sampeyan, mangga menyang ranging, ketik nomer ranging sampeyan, lan klik Panelusuran. Wigati dicathet menawa dina 3-10 diwenehake kanggo nganyari informasi pengiriman online. Kanggo pengiriman cepet, butuh dina 3-5 kanggo nganyari online.

Yen sampeyan ngilangi kesalahan "Ora Found" ing kaca Panelusur, mangga wenehi sawetara wektu kanggo nelusuri kanggo dianyari minangka urutan sampeyan mbokmenawa cukup anyar, lan iki normal kanggo dhawuh Free Shipping. We proses pesenan 7 / 24 kalebu akhir minggu lan liburan sanadyan prosedur pangiriman iku nganti perusahaan kapal amarga padha bisa ora bisa / ngirim ing akhir minggu.

Pira suwene wektu kanggo njupuk bingkisan?

We work hard 7 / 24 kanggo ngolah lan ngirim pesanan sampeyan. Shipping njupuk dina 7-45 gumantung lokasi lan cara pengiriman. Sampeyan uga bisa ngrujuk marang kita Shipping & Delivery kaca.

kanggo Rush orders lan kiriman cepet kanggo produk tartamtu, pilih "Nganyarke" ing produk Kotak centang "Pangiriman". Pengiriman standar saiki dadi pilihan sing paling populer lan sampeyan bakal nyimpen paling sethithik sawetara dina kanggo pangiriman dibandhingake free Shipping cara.

Gratis ongkir: 25-38 dina (dina utawa dina entuk telung dina (3)

Pengiriman Standar: 16-29 dina (dina sing dilebokake ing rong (2))

Pengiriman Ekstra: 8-21 dina (kapal ing dina sing padha)

Carane sing biaya shipping diwilang?

Kita mbayar dhuwit, penanganan lan biaya watesan kanggo kabeh produk sing didaftarake ing ThisIsBlythe.com - supaya gratis.

Kanggo pengiriman cepet, biaya diitung miturut metode pengiriman (udara, laut utawa tanah) lan bobot / volume prodhuk. Kanggo ndeleng biaya pangiriman Expedited Shipping sing paling anyar, mangga dipriksa ing kaca produk tartamtu, kanthi nggunakake Gendheg pengiriman fitur. Kanggo rincian liyane babagan biaya pengiriman sing dikira, mangga hubungi kita langsung.

Reregan

Apa sampeyan duwe kode kupon sing kasedhiya? Carane aku bisa ngijolake siji?

Nganyari: Kita mungkasi layanan coupon ing Agustus 2019.

Kanggo nelusur kodhe promo paling anyar kanggo nylametake boneka lan aksesoris Blythe, kunjungi kita Kupon kaca.

Kanggo ngijolake kode kupon:

  1. Nambah barang menyang kertu
  2. Nerusake menyang kaca sing aman
  3. Ketik kode promo ing "Gift Card utawa Discount Code "
  4. Klik aplikasi.

Sampeyan bisa ngetik kode promo ing huruf gedhe utawa cilik - kabeh padha bisa copy & paste iku cara sing paling apik kanggo nggunakake kode kupon. Ing conto iki, loro formulir sing oke: "terno aku balik" OR "TERNO AKU BALIK". Nanging, aja nyakup papan utawa karakter khusus ing kode kupon sampeyan.

Bisa aku gabungke kode kupon sing beda?

Sistem kita mung nampi kode kupon, mula sampeyan ora bisa nggabung kode multi kupon.

Contone, sampeyan bisa uga ndeleng kode kupon Blythe sing beda-beda kaca Facebook uga kita dhaptar email. Sampeyan bisa nggunakake mung siji (1) kupon / promo kode saben dhuwit.

Apa kode kupon kalebu pengiriman?

Ya, kode kupon Panjenengan ora kalebu pengiriman. Awit kita nyedhiyakake pengiriman lan penanganan gratis, sampeyan ora perlu khawatir karo biaya pangiriman. Nanging, kode kupon ora ditrapake kanggo layanan Premium Express Shipping (dina pengiriman 5-7).

Ngendi aku bisa menehi hasil khusus?

Mangga langganan kanggo Iki Blythe kanggo njaluk tawaran khusus lan tawaran. Iku gratis kanggo langganan dhaptar email sing ora ana kewajiban ing ngendi sampeyan bakal entuk diskon Blythe, anane pengumuman, tawaran VIP lan milih foto boneka Blythe khusus. Sampeyan bisa mbatalake kapan wae. Kita ora ngedol informasi sampeyan.

Anyar: saiki kita bisa nggawe kode diskon khusus ing panyuwunanmu: Jeneng + Diskon Amount! Conto: ASHLEY10. Iku migunani yen sampeyan pengin ngejutake kanca utawa tuku produk kanggo organisasi nirlaba. Mung pelanggan sing bisa digunakake Kode Kupon Adat fitur. Sebutake "CCC" nalika sampeyan hubungi kita kanggo rincian liyane.

Apa kabeh iku larang?

Kita bener nyedhiyani barang-barang borong kanggo para pelanggan kita, sing biasane penyusun Blythe lan pengin nyimpen dhuwit kanggo dolls lan aksesoris. Wigati dicathet yen pratelan kalebu pangiriman, penanganan, lan biaya tapel wates - kita mesthekake sampeyan entuk hasil paling apik sabisa. Mangga deleng Blog kita artikel kanggo mangerteni luwih akeh babagan alasan sing dikandhakake tinimbang boneka Blythe sing larang.

tip: Sampeyan bisa tuku dhewe Blythe boneka, ngatur karo Tools lan aksesoris, lan mundhut rega sing luwih dhuwur ing pasar liyane. Pelanggan customizer, lelungan, lan ibu-ibu sing manggon ing omah saiki wis akeh dhuwit kanthi ngatur boneka Neo lan ngedol. Preferred markup minimal 400%. Sumangga sampeyan nyebataken satunggaling boneka Neo nude sampeyan $ 150 kanthi dandanan lan sandhangan penuh, sampeyan saged ngedol boneka khusus Blythe kangge $ 600 paling gumantung babagan jumlah sumber daya lan wekdal tumuju boneka punika. Maneh, pratelan iki uga gumantung kepiye manawa customiser pengin ngedol boneka adat Blythe.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×