Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products

Blythe Doll Furniture

Ngempalaken boneka boneka, boneka, lan perabotan Blythe Doll wis akeh narik kawigaten. Nalika sapisanan nalika miniatur dokumen diresiki udakara limang ewu taun kepungkur lan dipercaya diwujudake kanggo tujuan religius ing Mesir. Ana wektu nalika koleksi boneka lan miniatur diwatesi kanggo wong sugih. Nang endi wae ing abad 16th nalika Sawetara negara Eropa ngerti babagan iki. Hobi mung diwatesi kanggo wong diwasa amarga wedi njupuk miniatur rusak amarga dienggo kasar. Mung wong sugih sing bisa entuk nanging ing abad 17th, perabot kanggo omah boneka luwih cenderung katon ing wilayah sinau kanggo bocah lan bocah, amarga mbantu dheweke sinau babagan ngurus omah.

Perkembangan teknologi lan rilis resolusi industri mbantu nggawa maneka pabrik ngasilake rumah-rumah lan perabotan boneka supaya pasar dadi banjir. Saben dina, tambahan anyar digawe lan saiki ana macem-macem kanggo mebel boneka kanthi rega sing terjangkau.

Blythe minangka perusahaan paling kondhang kanggo prodhuk boneka, boneka, perabotan boneka lan kabeh aksesori liyane sing ana gegayutan karo boneka. Wektu wis teka nalika Perang Donya numpes sebagian besar perusahaan sing ngasilake boneka lan perabot nanging kanthi advancements, teknologi anyar dibangun lan Furnitur boneka Blythe minangka bagéan saka iku. Sasampunipun perang kapindho, prodhuk boneka tambah lan plastik langkung dipunginakaken ingkang ndamel boneka langkung murah lan tahan lama. Bahan-bahan abot sing lawas ora digunakake, minangka plastik katon kaya sing luwih nyata tumrap boneka sing sampeyan tuku.

Furnitur boneka
Para penggemar boneka lan furnitur nyoba nggoleki tawaran paling apik kanggo tuku furnitur boneka Blythe amarga kualitas lan pricing sing apik. Kajaba iku, nalika kita ngomong babagan macem-macem Furnitur boneka Blythe, ana ukuran lan timbangan sing beda. Panuku duwe pilihan kanggo tuku perabot mini omah kaca miturut ukuran sing paling apik. Ukuran standar furnitur boneka yaiku 1: 12 sing artine sing siji inch bener nggampangake siji kaki. Ukuran 1: 24 tegese mlaku siji nganti setengah inci. Perkiraan area penting banget sadurunge nggawe tuku. Pembeli ngirim nggoleki papan sing bakal manggoni perabotan boneka lan nemokake furnitur boneka Blythe paling apik miturut syarat kasebut. Tuku bisa kanggo panggunaan bocah utawa koleksi nanging nggawe tuku wicaksana iku luwih penting tinimbang dhuwit sing dituku nanging wawasan sing apik banget penting amarga mundhut barang sing ora ana gunane nanging ora ana gunane wektu lan dhuwit.

Koleksi Furnitur Blythe Doll bisa nyenengake para kolektor nalika menehi hadiah kanggo bocah. Kids bisa sinau kanggo urip saben dina kanthi mbuwang wektu karo omah-omah lan perabot. Iki menehi kawruh nyedhiyakake omah ing tumindake saben dina. Pungkasan, sing mung dadi pitakonan yaiku panggonan kanggo nggawe tuku. Ana pasar online lan offline, nanging luwih akeh wong milih kanggo pilihan online. Alasanipun bisa ditemokake macem-macem furnitur boneka Blythe kanthi rega sing cukup. Nggawe tuku online bisa tiring nanging njagong nang omah lan ngurutake ukuran omah sing dibutuhake bisa ngirit wektu, dhuwit lan usaha.

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×