Napa pelanggan seneng karo kita

J ****** m
Pancen nggumunke! Rambute alus lan kenthel lan warna mripat katon apik banget. Ora mambu sing ora nyenengake. Kualitas luwih apik tinimbang sing diarepake. Aku mesthi bakal tuku Blythes liyane kanggo nambah koleksi!

Napa pelanggan seneng karo kita

R ****** a
Kanggo cliche, aku ora bisa ngucapake babagan sing apik babagan pedagang iki. Yen bisa menehi peringkat bintang rong puluh, aku. Jenna nggawe manawa aku entuk kabeh sing dikarepake lan luwih akeh, utamane layanan pelanggan sing berkualitas lan luar biasa. Aku anyar kanggo Blythe lan Jenna mbantu aku wiwit wiwitan, ora tau bosen pitakon-pitakon sing ora dakkirim. Dheweke ngerti apa sing dakkarepake lan nggawe kelakon. Mesthi ana boneka Blythe liyane lan mbesuk adhine. Matur suwun Jenna lan bos, Sadie duwe omah sing apik ing kene lan sampeyan bakal dadi siji-sijine jeneng sing bakal dakkandhakake kanggo ndhaptar Blythe.

Napa pelanggan seneng karo kita

K *** t
Boneka sing apik banget, aku seneng banget karo dheweke! Aku ora bisa percaya kepiye dheweke kelangan. Foto kasebut ora nggawa kaendahane. Matur nuwun kanthi sanget kanggo boneka, mung kanggo ulang tahun putriku. Aku mesthi menehi saran Iki Blythe kanggo kabeh wong.
@thisisblythecom

Blythe Doll

Critane Blythes

Sing pertama Blythe Doll digawe dening Allison Katzman ing 1972. Blythes banjur diprodhuksi dening perusahaan dolanan, Kenner, nanging kurang popularitas ing antarane bocah-bocah lan produksi wis mandheg sawise mung setaun. Akibate, boneka sing digawe sajrone mantra wiwitan iki entuk kultus nderek lan saiki adol ewu dolar.

Gina Garan, fotografer lan produser saka New York, dadi pusat kebaharuan saka Blythe Dolls. Ing pungkasan 90, dheweke nggawe boneka global, utamane ing Jepang, sawise nerbitake buku kasebut Iki Bltyhe, bebarengan karo karya mengko, Blythe Style, Halo Blythe! lan Ngandika Susie. Iki nggambar boneka dheweke ing pirang-pirang gambar busana kanthi latar mburi eksotis lan seni.

Dina iki, Blythe Dolls duwe sanget gedhe ing saindenging jagad. Apa sampeyan pengin nuduhake ide lan gaweyan sampeyan karo kolektor masyarakat sing terus berkembang, utawa sampeyan pengin ngembangake fotografi liwat ide lan desain unik sampeyan, Blythe Dolls nggawe model lan musik sing sampurna, uga hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Apa Apa Dhewe Blythe?

Boneka Blythe minangka generasi boneka sing apik gayane, kualitas boneka lan kualitas individu. Ditampilake dening kepala gedhe banget lan mripat gedhe, tokoh-tokoh kaya jus iki duwe inci 12 (30cm). Mripat sing nggumunake ngganti warna lan tampilan kanthi tali senar kanggo cocog karo swasana, kapribadian utawa busana.

Dheweke uga duwe bagian awak sing bisa dipindhah lan sampeyan bisa tuku tangan ekstra kanggo macem-macem sadurunge nyeret. Sampeyan bisa adaptasi lan ngatur Boneka Blythe kanthi pilihan sandhangan lan macem-macem jinis aksesoris. Sampeyan uga bisa nemokake pola kanggo njahit klambi.

Iki apik banget boneka sing bisa dikumpulake duwe daya tarik lan banding sing unik.

Blythes

Apa boneka Blythe?

Yen sampeyan mikir babagan skala apa boneka Blythe, ana ukuran 3 saka Blythes:

Apa tegese Blythe?

Tembung "Blythe" utawa "Blithe" tegese ora seneng-seneng or nonchalant. Utawa, tegese seneng lan bungah. Iki minangka tembung sing nyenengake, modern lan kontemporer sing dieling-eling dening para wong sing duwe Noel Coward Roh Blithe - play cilik sing nyenengake lan nyenengake. Ejaan tembung "Blythe" sejatine nggabungake kabeh vibes sing apik dadi jeneng kulawarga Inggris sing elegan. Iki minangka jeneng sing ora umum lan apik gayane.

Apa sing diarani boneka karo mripat gedhe?

"Mata gedhe": Reinkarnasi saka Blythe Doll. Dina iki, dikira yen Perusahaan Dolanan Kenner ngenalake desain boneka sing unik diarani Blythe ing 1972 sawise diilhami dening tren "mata gedhe" ing sutra ngadhepi boneka hiasan saka Jepang.

Aksesoris Blythe

Ana jagad ekstra Blythe lan tambahan: dompet, topi, perhiasan, kaos kaki lan liya-liyane. Ndelok kene.

Pira Dolanan Blythe?

Nalika nggoleki, sampeyan bisa ndeleng biasa mudo Blythes diwiwiti saka $ 49. Rilis asli saka 1972 wiwit $ 3500 amarga arang banget. Sembarang modern Custom Blythe Doll kisaran saka $ 180- $ 6500 gumantung karo seniman lan tingkat kustomisasi.

Yen sampeyan tuku a Blythe Doll dina iki, kemungkinan paling bakal ngetrapake nilai sajrone sawetara taun. Sawetara kolektor boneka darmabakti ing Iki Blythe wis nglumpukake boneka 2000 sing luar biasa! Dheweke dadi kesempatan investasi sing apik apa sampeyan minangka kolektor utawa kustomisasi.

Boneka Blythe Becik kanggo

  • Hadiah
  • Fotografi boneka
  • Hadiah pemanasan omah
  • Studios film & animasi
  • Perusahaan perusahaan
  • Film
  • Studios seni
  • Nggambar & lukisan
  • Atur dhiri
  • Nggawe tujuan
  • Hadiah Natal
  • Hadiah ulang taun bocah
  • Konferensi boneka
  • Nampilake & pameran


Tips kanggo Newbies Tuku Boneka Blythe Pisanan

Yen sampeyan anyar ing jagad Blythe, kita Blythes gawe marem amarga:

  • Kasedhiya ing rega rega sing tepat
  • Sampeyan bisa browsing lan ndeleng sepira ngene pengin investasi ing koleksi
  • Yen sampeyan tuku Blythe Doll lan produk ing situs web kita, sampeyan bakal ngindhari boneka sing larang, wangi lan bejat sing adol ing papan liya.

Saben dina, pelanggan anyar nglamar manawa Blythes dheweke tuku saka situs web lan toko liyane ambune ora enak lan digawe saka plastik murah. Wiwit Blythes kita digawe karo bagean-bagean asli lan sikil sing dipatenake khusus, boneka uga produk tambahan liyane ora duwe ambu ora enak. Dheweke ora mambu plastik utawa bahan kimia. Lan rambut boneka kanthi kualitas tinggi ora reged utawa burem. Nalika tuku saka kita, sampeyan uga tuku wig rambut buatan rambut sing berkualitas sing bakal tahan suwene.

Pelanggan uga ngandhani manawa sawetara perusahaan ora ngirim boneka. Kita uga nampa keluhan manawa ana biaya sing didhelikake, biaya adat lan pajak, uga angel nampa bungkusan. Kita mesthi nampa katrangan babagan carane perusahaan boneka sing paling cepet lan responsif dibandhingake karo liyane Toko Blythe. Sampeyan wis nggawe keputusan sing tepat kanthi ngunjungi kita lan blanja Blythes karo kita. Matur nuwun kanggo dhukungan lan kesetiaan.

Produk Blythes lan produk kita wis diuji & dicoba, banjur dikirim.

Sing dadi jaminan kita.

Iki kita,

Iki Blythe

Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab yen sampeyan tuku produk Blythe ing papan liya kayata situs e-commerce gedhe lan toko gawenan tangan online liyane. Sampeyan ora bakal entuk dhukungan produk sing menang lan layanan pelanggan ing papan liya.

Tuku Dolanan Blythe Sampeyan Ana

TAHUN 20 ING BISNES! Nuwun INGGULIS UNTUK SUKU
ENJOY FREE SHIPPING GRATIS lan GRATIS TANPA KANG TINDAK CUSTOMS!

reviews

Apa Pelanggan Kudu Ngomong

Waca liyane


Langganan Saiki Kanggo Njaluk Diskon Khusus lan Deals

PENGANGGURAN GRATIS

Kabeh pesenan

FREE RETURNS

Ora ana pitakon babagan kabijakan balik

Apa kudu mbantu? + 1 (250) 778-0542

Hubungi telpon nomer nomer tol

JAMINAN WANG RUMAH

Blanja gratis