Napa pelanggan seneng karo kita

J ****** m
Pancen nggumunke! Rambute alus lan kenthel lan warna mripat katon apik banget. Ora mambu sing ora nyenengake. Kualitas luwih apik tinimbang sing diarepake. Aku mesthi bakal tuku Blythes liyane kanggo nambah koleksi!

Napa pelanggan seneng karo kita

R ****** a
Kanggo cliche, aku ora bisa ngucapake babagan sing apik babagan pedagang iki. Yen bisa menehi peringkat bintang rong puluh, aku. Jenna nggawe manawa aku entuk kabeh sing dikarepake lan luwih akeh, utamane layanan pelanggan sing berkualitas lan luar biasa. Aku anyar kanggo Blythe lan Jenna mbantu aku wiwit wiwitan, ora tau bosen pitakon-pitakon sing ora dakkirim. Dheweke ngerti apa sing dakkarepake lan nggawe kelakon. Mesthi ana boneka Blythe liyane lan mbesuk adhine. Matur suwun Jenna lan bos, Sadie duwe omah sing apik ing kene lan sampeyan bakal dadi siji-sijine jeneng sing bakal dakkandhakake kanggo ndhaptar Blythe.

Napa pelanggan seneng karo kita

K *** t
Boneka sing apik banget, aku seneng banget karo dheweke! Aku ora bisa percaya kepiye dheweke kelangan. Foto kasebut ora nggawa kaendahane. Matur nuwun kanthi sanget kanggo boneka, mung kanggo ulang tahun putriku. Aku mesthi menehi saran Iki Blythe kanggo kabeh wong.
@thisisblythecom

Blythe Doll

Crita saka Boneka Blythe

Boneka Blythe sing pisanan digawe Allison Katzman ing 1972. Dheweke banjur diprodhuksi dening perusahaan dolanan, Kenner, nanging kurang popularitas ing antarane bocah-bocah lan produksi wis mandheg sawise mung setaun. Akibate, boneka sing digawe sajrone mantra wiwitan iki entuk kultus nderek lan saiki adol ewu dolar.

Gina Garan, fotografer lan produser saka New York, dadi pusat kebaharuan saka Blythe Dolls. Ing pungkasan 90, dheweke nggawe boneka global, utamane ing Jepang, sawise nerbitake buku kasebut Iki Bltyhe, bebarengan karo karya mengko, Blythe Style, Halo Blythe! lan Ngandika Susie. Iki nggambar boneka dheweke ing pirang-pirang gambar busana kanthi latar mburi eksotis lan seni.

Dina iki, Blythe Dolls duwe sanget gedhe ing saindenging jagad. Apa sampeyan pengin nuduhake ide lan gaweyan sampeyan karo kolektor masyarakat sing terus berkembang, utawa sampeyan pengin ngembangake fotografi liwat ide lan desain unik sampeyan, Blythe Dolls nggawe model lan musik sing sampurna, uga hadiah sing apik kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Apa Apa Dhewe Blythe?

Boneka Blythe minangka generasi boneka sing apik gayane, kualitas boneka lan kualitas individu. Ditampilake dening kepala gedhe banget lan mripat gedhe, tokoh-tokoh kaya jus iki duwe inci 12 (30cm). Mripat sing nggumunake ngganti warna lan tampilan kanthi tali senar kanggo cocog karo swasana, kapribadian utawa busana.

Dheweke uga duwe bagian awak sing bisa dipindhah lan sampeyan bisa tuku tangan ekstra kanggo macem-macem sadurunge nyeret. Sampeyan bisa adaptasi lan ngatur Boneka Blythe kanthi pilihan sandhangan lan macem-macem jinis aksesoris. Sampeyan uga bisa nemokake pola kanggo njahit klambi.

Boneka sing nyenengake iki nduweni daya tarikan lan daya tarik sing unik.

ukuran

Ana jinis 3 Boneka Blythe:

  • Neo —12 inci (30cm) dhuwur
  • Middie - inci 8 (20cm) dhuwur
  • Cilik - inci 4 (10cm) dhuwur

aksesoris

Ana jagad tambahan Blythe: tas, topi, sepatu, perhiasan. Ndelok kene.

Cara Nggawe Boneka Blythe

Boneka Neo Blythe Reguler apik yen sampeyan rencana ngowahi tampilan saham, utawa yen sampeyan pengin tuku sampeyan dhewe Aksesoris lan sandhangan kanggo dheweke. Kanthi cara iki, ora bakal ngilangi regane regane kolektor lan nyuda stres kanggo sing anyar kanggo modifikasi boneka.

Ing ngisor iki sawetara jinis kustomisasi majeng:

  • Sanding, njabut jas wedang njaba lan dandanan, repainting
  • Tuku macem-macem Kripik mripat
  • Nambah tali tarik tambahan supaya siji bisa nutup mata (diarani tali tarik turu) lan liyane sing ngowahi
  • Ukiran nggunakake Dremels kanggo ngganti wujud rai lan lambe utawa nggunakake Sculpey kanggo ngganti estetik rai
  • Roting rambut Blythe

Ana sawetara kustomisasi Blythe bisa rumit - bisa entuk sawetara dina kanggo ngatur ing sawetara kasus. Ora duwe wektu kanggo ngatur siji? Dolan maring kita Custom Blythe Doll bagean kanggo browsing Boneka Blythe adat lan weruh yen sampeyan seneng. Saben boneka khusus sing didhaptar ing kaca kita pancen unik.

Évolusi Garis Boneka Blythe

1972 Kenner - boneka katon 70
2000 TBL Factory - bagean sing dijupuk lan didandani dening karyawan
2001 BL - Neo Blythe kemungkinan mata lan sikil, mata sing abuh, uga ana sing mateng
2002 EBL - Banget Blythe - sikil sing apik, ora ana maneh karo mripate - mata mata sing lembut
2004 SBL - Mripat sparklier unggul lan adhedhasar desain Kenner asli
2006 BBL - Radiance Blythe - luwih pasuryan bocah lan sirah sing diowahi
2009 FBL - Fairly Blythe - pipi sing luwih lengkap, kulit semi-matte, bocah mata sing luwih gedhe
2013 RBL - Radiance Blythe Plus - modifikasi sethithik kanggo plastik lan plastik tipis
2014 FG - Model Wanita Pabrik - versi pabrik modern
2019 PBL - Sepatu Lengkap Boneka Premium Premium - Boneka boneka anyar sing apik, sawetara kanthi lambe sing diukir lan fitur ngantuk

Pira Dolanan Blythe?

Nalika nggoleki, sampeyan bisa ndeleng boneka Blythe biasa sing diwiwiti saka $ 49. Rilis asli Blythe boneka saka 1972 wiwit $ 3500 amarga arang banget. Modern Custom Blythe Dolls kisaran saka $ 180- $ 6500 gumantung karo seniman lan tingkat kustomisasi.

Yen sampeyan tuku Boneka Blythe dina iki, kemungkinan paling gedhe kaping telu sajrone sawetara taun. Sawetara kolektor boneka darmabakti ing Iki Blythe wis nglumpukake boneka 2000 sing luar biasa! Dheweke dadi kesempatan investasi sing apik apa sampeyan minangka kolektor utawa kustomisasi.

Boneka Blythe Cocog kanggo:

  • Hadiah
  • Fotografi boneka
  • Hadiah pemanasan omah
  • Studios film & animasi
  • Perusahaan perusahaan
  • Film
  • Studios seni
  • Nggambar & lukisan
  • Atur dhiri
  • Nggawe tujuan
  • Hadiah Natal
  • Hadiah ulang taun bocah
  • Konferensi boneka
  • Nampilake & pameran


Tips kanggo Newbies Tuku Boneka Blythe Pisanan

Yen sampeyan anyar ing jagad Blythe, boneka kita duwe akal amarga:

  • Kasedhiya ing rega rega sing tepat
  • Sampeyan bisa browsing lan ndeleng sepira ngene pengin investasi ing koleksi
  • Yen sampeyan tuku Boneka Blythe lan produk ing situs web, sampeyan bakal ngindhari boneka sing larang, wangi lan bejat sing adol ing papan liya.

Saben dina, pelanggan anyar ngramut manawa boneka sing dituku saka situs web lan toko liyane ora enak lan digawe saka plastik murah. Boneka lan produk kita ora duwe ambu ora enak sing ora nyenengake. Dheweke ora mambu plastik utawa bahan kimia. Lan rambut boneka kanthi kualitas tinggi ora reged utawa burem. Nalika tuku saka kita, sampeyan uga tuku rambut palsu rambut buatan tangan sing berkualitas sing bakal tahan suwene.

Pelanggan uga ngandhani manawa sawetara perusahaan ora ngirim boneka. Kita uga nampa keluhan manawa ana biaya sing didhelikake, biaya adat lan pajak, uga angel nampa bungkusan.

Produk kita wis rampung dites lan dicoba, banjur dikirim.

Sing dadi jaminan kita.

Iki kita,

Iki Blythe

Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab yen sampeyan tuku produk Blythe ing panggenan liya kayata situs e-commerce gedhe lan toko online online.

Tuku Dolanan Blythe Sampeyan Ana


Dianyari November 2019

Blythe Poem

Percaya yen ora ana rasa tresna ing katresnan
Ngandika yen sikil dheweke ireng lan biru iku wektu kanggo njupuk liburan
Seneng kanggo nyeleh gula ing avocado dheweke

Katon ing lensa warta - siji biru, siji wungu
Bakal nggandhol buttercup ing duri
Ora kelingan episode "Will and Grace"

Wears kembang ing dheweke rambut
Ngerti dhuwit sing apik nalika dheweke ndeleng
Ngerti kapan ngomong ora SSL Certificate

Dasarane kabehane ana ing nomer 3
Ora bakal tau turu karo dheweke dandanan ing
Pracaya yen sampeyan tresna marang wong iku bakal kanggo kabeh wektu kepuasan dijamin

Blythe saben wanita
Dheweke kabeh sampeyan perlu

Miturut Gina Garan

Blythe

TAHUN 20 ING BISNES! Nuwun INGGULIS UNTUK SUKU
ENJOY FREE SHIPPING GRATIS lan GRATIS TANPA KANG TINDAK CUSTOMS!

reviews

Apa Pelanggan Kudu Ngomong

Waca liyane


Langganan Saiki Kanggo Njaluk Diskon Khusus lan Deals

PENGANGGURAN GRATIS

Kabeh pesenan

FREE RETURNS

Ora ana pitakon babagan kabijakan balik

Apa kudu mbantu? + 1 (250) 778-0542

Hubungi telpon nomer nomer tol

JAMINAN WANG RUMAH

Blanja gratis