Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga GRATIS ONGKIR!
Kita dikirim ing saindenging jagad. Tuku saiki!
3000 + Blythe Products
Gratis Shipping On All Blythe Products!
Best Custom Blythe Dolls Ready-To-Go!
Damel Blythe Doll Saiki Sampeyan!
TAHUN 20 ING BISNES! Nuwun INGGULIS UNTUK SUKU
seneng GRATIS GRATIS lan GRATIS TANPA KANGGO TANPA CUSTOMS!
6900 + Klien Love kita!

We offer layanan paling apik lan harga gedhe kanggo produk Blythe berkualitas tinggi

Shipping kanggo 185 Negara

kita nyimpen makaryakke donya lan sampeyan bisa seneng delivery free kabeh pesenan

100% Pembayaran aman

Tuku karo kapercayan nggunakake cara pembayaran paling populer lan aman ing donya

9000 + Pangiriman sukses

Protection Buyer kita isine tuku saka klik kanggo pangiriman

Apa Apa Dhewe Blythe?

Saka warisan Barbie lan Gobis Patch Kids dumadi jaman anyar boneka, Blythe dolls. Kaya Barbie, boneka Neo Blythe sing paling misuwur yaiku boneka busana sing ukurane 12 inci utawa 30 cm kanthi dhuwur sing gedhe lan mripat sing bisa ngganti warna kanthi narik senar. Padha bisa teka nganggo bagian awak sing bisa diganti kayata tangan tambahan tangan kanggo biaya tambahan. Pesona unik lan daya tarik saka boneka iki asal saka karakter sing nengsemake sing digarap. Kejutan saka apa sing ditampa ndadekake resepsi sing apik. Wonten ing acara sing arang banget, gaya boneka kuwi ora beda karo rasa sampeyan, sampeyan uga bisa ngatur pakaian sing cocog karo selera sampeyan. Mata bisa diowahi kanggo cocog karo rasukan utawa pribadine. Kawat sing metu saka mburine sirah bakal nutup mata lan ngganti menyang werna liyane. Arah mata uga ana ing proses kasebut. Sampeyan bakal bisa tuku klambi tambahan lan, kanthi sawetara riset, golek pola kanggo ngapung jubah dhewe. Iki boneka sing seni sing ikatan karo jantung. Para peminat boneka sentimental bakal ngrampungake koleksi karo boneka iki lan nyegah kesenengane kanggo taun-taun teka.

Carane Dhuwur Iku Dolanan Blythe? Apa Ukuran Apa Doll Blythe Dadi?

Ana jinis 3 Blythe dolls for sale: Neo, Middie, Lan Cilik. Neo Blythe yaiku 12 inci utawa 30 cm, Middie Blythe ukuran 8 utawa 20 cm, lan Petite Blythe ukurane 4 inci utawa 10 cm.

Nalika Blythe Digawe Manis lan Dirancang Blythe Doll?

Boneka Blythe wiwitane digawe ing 1972 dening Allison Katzman lan diprodhuksi dening Kenner nanging ora ditampa kanthi apik minangka dolanan bocah. Model iki mung diprodhuksi sajrone setahun. Sawise Gina Garan nggunakake boneka Blythe minangka subyek ing akeh foto lan nerbitake buku sing disebut Blythe Style, sing nuduhake dheweke boneka Blythe minangka model fashione.

Apa Sawetara Fitur Of Blythe Dolls?

Iki boneka sing gedhe minangka item kolektor lan nggawe dolanan banget kanggo bocah-bocah lan wong diwasa padha. Sirah sing ageng, mripate lan kulit sing mengkilap nyetel boneka iki tanpa boneka liyane, senadyan uga ana kanthi matte matte sing ora kakejian. Yen luwih seneng matte rampung, sealant matt bisa disemprot. Ing rambute wis diselehake ing kulit sirah saka boneka lan kasedhiya ing macem-macem warna. Kaki digawe saka karet kandel sing ndadekake bendhelan. Arms lan awak ndhuwur digawe saka plastik harder lan ora kaya fleksibel kajaba sampeyan nganyarke menyang pilihan body jointed. Padha duwe set mripat Kripik, gaya rambut, lan ngadeg. Pabrik boneka sing apik yen sampeyan pengin nggawe akeh modifikasi kanggo ngganti tampilan saham utawa yen sampeyan pengin tuku sampeyan dhewe Aksesoris lan sandhangan kanggo wong-wong mau.

Cara Ngatur Blythe Doll?

Modifikasi bisa digawe kanggo dolanan kanggo ngowahi tampilan mata utawa ngubah tampilan sing luwih dhuwur. Purchasing pabrik boneka luwih disenengi kanggo wong sing arep ngubah boneka kasebut. Kanthi cara iki, ora bakal njupuk adoh saka rega penagih sing luwih murah lan nyuda stres kanggo wong-wong sing anyar kanggo modifikasi boneka. Ing ngisor iki dhaptar sawetara modifikasi sing digawé wong: Pangaturan Pangaturan Tingkat Lanjut

  • Sanding, njabut jas wedang njaba lan dandanan, repainting
  • Tuku chip mata liyane
  • Nambah kabel narik tambahan supaya siji nutup mata (disebut kabel sing narik turu) lan liyane ngganti mau - iki bisa njaga mata ditutup kanggo boneka turu
  • Ukiran nggunakake dremels kanggo ngganti wangun saka pasuryan lan lambé utawa nggunakake sculpey kanggo ngganti esthetic saka pasuryan
  • Roting rambut Blythe

Ana kalane kustomisasi Blythe bisa rumit. Ora duwe wektu kanggo ngatur siji? Ngunjungi kita Custom Blythe Doll bagean kanggo nelusur boneka adat Blythe lan weruh yen sampeyan seneng. Boneka adat sing kadhaptar ing kaca iki temenan unik lan bisa njupuk dina kanggo ngatur ing sawetara kasus.

Apa Timeline Kanggo Evolusi Blythe Dolls?

free blythe shipping worldwide 1972 Kenner - 70s 'look dolls
2000 TBL Factory - bagian sing digawa lan dilebokake maneh dening karyawan
2001 BL - Neo Blythe mata lan sikil bisa digoleki, mripate mata, pirang-pirang wajah matte
2002 EBL - Excellent Blythe - posable legs, ora suwe boggled eyes - eyes eye soft
2004 SBL - Mata sparklier unggul lan adhedhasar desain Kenner asli
2006 BBL - Radiance Blythe - luwih pasuryan kaya bocah lan diowahi dadi kepala
2009 FBL - Blythe Fairest - pipi sing luwih tuwa, kulit semi-matte, murid sing luwih gedhe
2013 RBL - Radiance Blythe Plus - modifikasi tipis kanggo pasuryan lan plastik tipis
2014 FG - Model Pabrik Wanita - versi pabrik modern
2019 PBL - Premium Blythe Dolls - apik boneka anyar, sawetara nganggo ukir lambe lan fitur ngantuk

Carane Apa A Doll Blythe? Apa biaya kira-kira?

Nalika nggolèki boneka Blythe kanggo didol, sampeyan bisa ndeleng Pabrik Blythes sing diwasa wiwit saka $ 49. Beksan asli Blythe saka 1972 wiwit ing $ 3500 amarga padha dadi item kolektor langka. Modern Custom Blythe Dolls sawetara saka $ 80- $ 4500 gumantung saka artis lan tingkat kustomisasi.

Yen sampeyan tuku boneka Blythe dina iki, bakal paling gedhé telung angka ing sawetara taun. Sawetara pengumpul boneka sing darmabakti ing Iki Blythe tekan boneka 2000! Iki kesempatan investasi sing gedhe tanpa mengira sampeyan dadi kolektor boneka utawa kustomisasi.

Blythe Dolls becik kanggo hadiah, liburan, fotografi boneka, hadiah omah-omah, studio animasi lan animasi, perusahaan anime, film, studio seni, lukisan lan lukisan, hadiah diri, tujuan khusus, hadiah Natal, , pameran lan pameran.

Apa Babagan Anyar Kanggo Newbies Mbukak Dolls Blythe Pisanan?

Yen sampeyan anyar kanggo donya Blythe lan looking for a Blythe boneka kanggo didol, boneka Blythe kita nggawe pangertèn amarga titik rega lan kanggo sampeyan ndeleng manawa sampeyan pengin nandur modal luwih menyang kumpulan.

!!! Sampeyan pancen menehi saran kanggo tuku boneka lan produk Blythe mung ing situs web kita supaya ora dolanan boneka sing larang, kotor lan rusak. Saben dino, pelanggan anyar mbalik maneh kanggo kita sing ngeling-eling yen boneka-boneka kasebut saka situs web liyane utawa toko mambu plastik sing rusak lan ala. Akeh pelanggan liyane uga nyritakake manawa perusahaan liyane ora ngetokake boneka. Kita uga nampa sawetara keluhan sing ana biaya sing didhelikake, biaya bea cukai lan pajak uga angel nampi paket nalika dituku liya. !!!

Boneka lan produk kita ora nduweni ambu ora enak, awak boneka ora enom kaya plastik utawa kimia, lan rambut boneka kita sing dhuwur ora kotor utawa burem. Nalika tuku saka kita, sampeyan uga tuku kualitas buatan rambut wig rambut sing bakal tahan kanggo urip. Produk kami digawe ing tangan, diuji kanthi bener lan dicoba. Sing njamin kita. Iki kita, Iki Blythe.

Elinga yen kita ora bisa tanggung jawab yen sampeyan tuku produk Blythe ing panggenan liya kayata situs e-commerce gedhe lan toko online online.

Tuku Blythe Doll Saiki


Dianyari Oktober 2019

Blythe Poem

Percaya yen ora ana rasa tresna ing katresnan
Ngandika yen sikil dheweke ireng lan biru iku wektu kanggo njupuk liburan
Seneng kanggo nyeleh gula ing avocado dheweke

Katon ing lensa warta - siji biru, siji wungu
Bakal nggandhol buttercup ing duri
Ora kelingan episode "Will and Grace"

Wears kembang ing dheweke rambut
Ngerti dhuwit sing apik nalika dheweke ndeleng
Ngerti kapan ngomong ora SSL Certificate

Dasarane kabehane ana ing nomer 3
Ora bakal tau turu karo dheweke dandanan ing
Pracaya yen sampeyan tresna marang wong iku bakal kanggo kabeh wektu kepuasan dijamin

Blythe saben wanita
Dheweke kabeh sampeyan perlu

Miturut Gina Garan

Blythe

reviews

Apa Pelanggan Kudu Ngomong

Waca liyane


Langganan Saiki Kanggo Njaluk Diskon Khusus lan Deals

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×