Minangka katon ing Forbes, BBC & The Guardian Deleng uga INT INT Pengiriman!
Njaluk pitakonan? Telpon kita!
(250) 778-0542
Gedhe Koleksi Blythe Products
Blyth Custom paling apik ing donya
Ngatur boneka Blythe sampeyan dhewe karo piranti sing luar biasa iki
19th Anniversary Blythe Sale nganti 30% mati!
tawaran wektu winates. Gunakake kode "BLY10"
5500 + Klien Love kita!

We offer layanan paling apik lan harga gedhe kanggo produk Blythe berkualitas tinggi

Shipping kanggo 185 Negara

kita nyimpen makaryakke donya lan sampeyan bisa seneng delivery free kabeh pesenan

100% Pembayaran aman

Tuku karo kapercayan nggunakake cara pembayaran paling populer lan aman ing donya

6150 + Pangiriman sukses

Protection Buyer kita isine tuku saka klik kanggo pangiriman

Apa Apa Dhewe Blythe?

Saka Warisan Barbie lan Kubis Patch Kids teka jaman anyar boneka, Blythe dolls. Kaya Barbie, boneka Blythe minangka boneka fashion sing ngadegake 11 inci utawa 30 cm kanthi dhuwur lan kepala lan mata sing gedhe sing ngganti werna kanthi narik senar. Bisa teka karo bagian awak sing bisa dipindhah kanggo muatan tambahan. Pesona unik lan daya tarik saka boneka iki asal saka karakter sing nengsemake sing digarap. Sawise sampeyan milih Blythe boneka dening jinis rambut, sampeyan bakal nampa boneka karo siji rasukan lan aksesoris. Kejutan saka apa sing ditampa ndadekake resepsi sing apik. Wonten ing acara sing arang banget, gaya boneka kuwi ora beda karo rasa sampeyan, sampeyan uga bisa ngatur pakaian sing cocog karo selera sampeyan. Mata bisa diowahi kanggo cocog karo rasukan utawa pribadine. Kawat sing metu saka mburine sirah bakal nutup mata lan ngganti menyang werna liyane. Arah mata uga ana ing proses kasebut. Sampeyan bakal bisa tuku klambi tambahan lan, kanthi sawetara riset, golek pola kanggo ngapung jubah dhewe. Iki boneka sing seni sing ikatan karo jantung. Para peminat boneka sentimental bakal ngrampungake koleksi karo boneka iki lan nyegah kesenengane kanggo taun-taun teka.

Carane Dhuwur Iku Dolanan Blythe? Apa Ukuran Apa Doll Blythe Dadi?

Ana jinis 3 Blythe dolls for sale: Neo, Middie, Lan Cilik. Neo Blythe yaiku 11 inci utawa 30 cm, Middie Blythe ukuran 8 utawa 20 cm, lan Petite Blythe ukurane 4 inci utawa 10 cm.

Nalika Blythe Digawe Manis lan Dirancang Blythe Doll?

Boneka Blythe wiwitane digawe ing 1972 dening Allison Katzman lan diprodhuksi dening Kenner nanging ora ditampa kanthi apik minangka dolanan bocah. Model iki mung diprodhuksi sajrone setahun. Sawise Gina Garan nggunakake boneka Blythe minangka subyek ing akeh foto lan nerbitake buku sing disebut Blythe Style, sing nuduhake dheweke boneka Blythe minangka model fashione.

Apa Sawetara Fitur Of Blythe Dolls?

Iki boneka sing gedhe minangka item kolektor lan nggawe dolanan banget kanggo bocah-bocah lan wong diwasa padha. Sirah sing ageng, mripate lan kulit sing mengkilap nyetel boneka iki tanpa boneka liyane, senadyan uga ana kanthi matte matte sing ora kakejian. Yen luwih seneng matte rampung, sealant matt bisa disemprot. Ing rambute wis diselehake ing kulit sirah saka boneka lan kasedhiya ing macem-macem warna. Kaki digawe saka karet kandel sing ndadekake bendhelan. Arms lan awak ndhuwur digawe saka plastik harder lan ora kaya fleksibel kajaba sampeyan nganyarke menyang pilihan body jointed. Padha duwe set mripat Kripik, gaya rambut, lan ngadeg. Pabrik boneka sing apik yen sampeyan pengin nggawe akeh modifikasi kanggo ngganti tampilan saham utawa yen sampeyan pengin tuku sampeyan dhewe Aksesoris lan sandhangan kanggo wong-wong mau.

Cara Ngatur Blythe Doll?

Modifikasi bisa digawe kanggo dolanan kanggo ngowahi tampilan mata utawa ngubah tampilan sing luwih dhuwur. Purchasing pabrik boneka luwih disenengi kanggo wong sing arep ngubah boneka kasebut. Kanthi cara iki, ora bakal njupuk adoh saka rega penagih sing luwih murah lan nyuda stres kanggo wong-wong sing anyar kanggo modifikasi boneka. Ing ngisor iki dhaptar sawetara modifikasi sing digawé wong: Pangaturan Pangaturan Tingkat Lanjut

  • Sanding, njabut jas wedang njaba lan dandanan, repainting
  • Tuku chip mata liyane
  • Nambah kabel narik tambahan supaya siji nutup mata (disebut kabel sing narik turu) lan liyane ngganti mau - iki bisa njaga mata ditutup kanggo boneka turu
  • Ukiran nggunakake dremels kanggo ngganti wangun saka pasuryan lan lambé utawa nggunakake sculpey kanggo ngganti esthetic saka pasuryan
  • Rerouting Blythe's hair

Ana kalane kustomisasi Blythe bisa rumit. Ora duwe wektu kanggo ngatur siji? Ngunjungi kita Custom Blythe Doll bagean kanggo nelusur boneka adat Blythe lan weruh yen sampeyan seneng. Boneka adat sing kadhaptar ing kaca iki temenan unik lan bisa njupuk dina kanggo ngatur ing sawetara kasus.

Apa Timeline Kanggo Evolusi Blythe Dolls?

free blythe shipping worldwide 1972 Kenner-70 Deleng 2000 TBL Pabrik Palsu dicopot utawa ditolak bagean sing karyawan njupuk lan reassembled 2001 BL Neo Blythe posable mata lan sikil, mripat boggled, sawetara matte pasuryan 2002 EBL Banget Blythe - posable sikil, ora ana maneh mripat boggled - softer mripat ndeleng 2004 SBL Eyelopter Eyeliner, lan luwih gedhe saka 2006 SBL Radiance Blythe plastik 2009 FG Factory Girl model - versi pabrik modern

Carane Apa A Doll Blythe? Apa biaya kira-kira?

Nalika nggoleki dolanan boneka Blythe, sampeyan bisa ndeleng sing Pabrik Blythes miwiti saka $ 49. Beksan asli Blythe saka 1972 wiwit ing $ 2500 amarga padha dadi item kolektor langka. Blythe modern dolls sawetara saka $ 80- $ 4500 gumantung saka artis lan tingkat kustomisasi.

Apa Babagan Anyar Kanggo Newbies Mbukak Dolls Blythe Pisanan?

Tuku asli rilis yen bisa amarga nilai kolektor; Nanging, yen sampeyan anyar kanggo boneka Blythe lan goleki Blythe boneka kanggo didol, pabrik Blythe nggawe pangertèn amarga titik rega lan kanggo sampeyan ndeleng manawa sampeyan pengin nandur modal luwih menyang kumpulan.

Tuku Blythe Doll Saiki

Blythe Poem

Percaya yen ora ana rasa wedi Ing katresnan yen sikil dheweke ireng lan biru iku wektu kanggo njupuk liburan Senengane kanggo nyelehake gula ing avocados dheweke Katon ing urip liwat lensa warta - siji biru, siji Jambon Bakal nahan buttercup ing ngisor dag Ora bakal kelingan episode "Will and Grace" Ndelok kembang ing rambut dheweke Mangerteni ditembak dhuwit apik nalika dheweke ndeleng Ngerteni kapan ngomong ora Nduwe akeh masalah hukum SSL Certificate Bases dheweke kabeh orane ing nomer 3 Bakal tau tau turu karo dheweke riasan ing Percaya yen sampeyan tresna wong iku bakal kanggo kabeh wektu kepuasan dijamin Blythe iku saben wanita Dheweke kabeh sampeyan perlu Miturut Gina Garan Godaddy Business Security Persetujuan Blythe

reviews

Apa Pelanggan Kudu Ngomong

Waca liyane


Langganan Saiki Kanggo Njaluk Diskon Khusus lan Deals

© Copyright 2019. All Rights Reserved

Iki Blythe
Blythe
BLYTHE. Pembuat #1 Blythe ing donya lan penjual wiwit 1996. Jelajahi kita Products saiki.

Status Protection DMCA.com

Wadhah karanjang

×