×

תאימות ל-GDPR ו-CCPA

פרטיות ב This Is Blythe

This Is Blythe מבין את החשיבות של פרטיות הנתונים ולוקח ברצינות את האחריות לטיפול ואבטחת מידע אישי. אנו מתמקדים בשילוב עקרונות הגנת מידע בכל הפלטפורמה, התוכנית והשירותים שלנו המספקים אמצעים יעילים לפרטיות נתונים עבור This Is Blythe, כוח העבודה, השותפים והמשתמשים שלה.

This Is Blytheצוותי הפרטיות ואבטחת המידע של צוותי הפרטיות ניתחו בקפידה את חוקי הפרטיות והתקנות החלים ונקטו בצעדים הדרושים כדי לעמוד בדרישות שלהם. אנו מספקים מידע מפורט על הנתונים האישיים שאנו אוספים וכיצד אנו משתמשים בהם בהסכמים שלנו, במאמרי העזרה שלנו ובמדיניות הפרטיות שלנו.

בהתאם למקום שבו אתה נמצא, ייתכן שיש לך זכויות מסוימות ביחס לנתונים האישיים שלך, עליהן תוכל ללמוד להלן ולממש כאן. לא משנה לאן אתה מתקשר הביתה, אתה יכול close חשבונך או בקשה למחוק את כל המידע האישי שיש לנו עליך בכל עת.

למידע נוסף על האופן שבו This Is Blythe מציית ל-GDPR ול-CCPA שלנו מדיניות הפרטיות .

אירופה

אל האני תקנה כללית להגנה על נתונים (GDPR) הוא חוק פרטיות נתונים המעניק לתושבי האיחוד האירופי ("האיחוד האירופי") יותר בהירות ושליטה על אופן השימוש בנתונים האישיים שלהם. נתונים אישיים הם כל דבר שיכול לזהות אדם באופן ישיר או עקיף, כגון תמונה, שם, פרטי בנק, מידע רפואי, כתובת IP של מחשב וכדומה.

במסגרת ה-GDPR, חברות נדרשות להיות שקופות לגבי סוגי הנתונים האישיים שהן אוספות וכיצד הן משתמשות בהן, להיות אחראיות על נוהלי עיבוד נתונים מאובטחים ולספק הודעה ל customאנשים או נושאי מידע כאשר מתרחשות הפרות.

אל האני תקנת הגנת מידע כללית של בריטניה (UK GDPR) הוא חוק בבריטניה המבוסס ברובו על ה-GDPR, אך נכנס לתוקפו בשנת 2021 כתוצאה מיציאת בריטניה מהאיחוד האירופי. בשילוב עם ה חוק הגנת נתונים משנת 2018, הוא מפרט את העקרונות, הזכויות והחובות העיקריים עבור רוב העיבוד של נתונים אישיים בבריטניה.

אל האני חוק שירותים דיגיטליים (DSA) הוא חוק אירופאי שמטרתו להבטיח סביבה מקוונת בטוחה ואחראית שנכנסה לתוקף ב-16 בנובמבר 2022. למטרות ה-DSA, This Is Blythe יש ל 79,528 משתמשים חודשיים ממוצעים באיחוד האירופי נכון ל-31 בינואר 2023.

העברת נתונים

ביחס להעברות הכוללות נתונים אישיים הנמצאים בגדר חוקי הגנת המידע האירופיים, This Is Blythe מסתמך על סעיפים חוזיים סטנדרטיים כמנגנון העברה לשקף דרישות תאימות רלוונטיות.

פרסמנו א הסכם עיבוד נתונים ("DPA"), המסדיר את היחסים בין Customer (כמוגדר ב-DPA) ו This Is Blythe ביחס לנתונים אישיים. אלא אם כן הוסכם אחרת בכתב על ידך ו This Is Blythe, ה-DPA חל במידה This Is Blythe מעבד כל מידע אישי עבורך כבקר בתפקידך כ- Customאה.

ארצות הברית

נוף הגנת הנתונים בארה"ב הוא טלאי של תקנות, חוקי מדינה ודרישות אחרות שנמצאות כעת בתנופה. This Is Blytheהצוות המשפטי של מבצע ניטור וניתוח שוטפים כדי לקבוע את יישומם לנתונים האישיים שאנו מטפלים בהם ומתאימים לדרישותיהם.

"שיתוף" ו"מכירת" מידע אישי

חוקי מדינה מסוימים מספקים זכויות ליחידים למנוע "שיתוף" ו"מכירה" של המידע האישי שלהם. This Is Blythe אינו מוכר את המידע האישי שלך כפי שהמונח מקובל להבין. אבל אנחנו כן מאפשרים לספקי פרסום מסוימים להשתמש במידע האישי שלך לשיווק מבוסס אינטרנט שעשוי להיחשב "מכירה" או "שיתוף" לפי הגדרות אלה. האמצעי היחיד שבאמצעותו This Is Blythe עשוי "למכור" או "לחלוק" את המידע האישי שלך עם שותפי השיווק של צד שלישי שלנו.

אם אתה נמצא במדינה שמספקת את הזכות הזו, תוכל לבטל את הסכמתך ל"מכירה" ו"שיתוף" של המידע האישי שלך על ידי שימוש באנר "אל תמכור או תשתף את המידע האישי שלי" באתר האינטרנט שלנו, או לחיצה מקבילה קישור כותרת תחתונה. ביטול הסכמה זה ספציפי לדפדפן במכשיר, כך שתצטרך לבטל את הסכמתך שוב אם: 1) מאוחר יותר תנקה את קובצי העוגיות שלך, או 2) תבקר באתר זה מדפדפן או מכשיר אחר.

מידע אישי רגיש

לחוקי המדינה יש הגדרות שונות למידע אישי שהוא מטבעו רגיש יותר או שיהווה סיכון גדול יותר לפגיעה באדם אם יטופל בו. This Is Blythe מזהה ומטפל כראוי בנתונים המסווגים כ"מידע אישי רגיש" או סיווג מוגבר אחר.

חלק מחוקי המדינה מאפשרים לאנשים להגביל את השימוש במידע האישי הרגיש שלהם למטרות הנחוצות לביצוע השירותים. This Is Blythe כופה מגבלה זו על עצמה מטבעה, ומשתמשת רק במידע האישי הרגיש המוגבל שהיא אוספת כדי לספק, לתחזק, לשפר ולאבטח את השירותים שלנו.

כיצד אוכל להגיש בקשת נתונים?

בהתאם למקום שבו אתה נמצא, ייתכן שיש לך זכויות מסוימות ביחס לנתונים האישיים שלך. זכויות אלו עשויות להיות מוגבלות, למשל, אם מילוי בקשה יחשוף נתונים אישיים על אדם אחר, או אם תבקש מאיתנו למחוק נתונים שאנו מחויבים על פי חוק לשמור או שיש לנו אינטרסים לגיטימיים משכנעים לשמור (כגון מטרות למניעת הונאה). או דרישות שמירת רשומות על פי החוקים החלים). בנוסף, בדרך כלל לא נסיר נתונים שפרסמת בפומבי או ששיתפת עם אחרים דרך השירות או בשירות, מכיוון שלא אתה ולא This Is Blythe יכול למחוק את כל העותקים של הנתונים ששותפו בעבר עם אחרים.

אם תרצה לבקש לסגור את חשבונך במערכת שלנו, תוכל לעשות זאת דרך הפלטפורמה שלנו (לאחר שנכנסת, בקר בהגדרות / הגדרות משתמש ולאחר מכן לחץ על הקישור סגור את החשבון שלי). בנוסף, תוכל לגשת, לתקן או למחוק את הנתונים האישיים שלך על ידי ביצוע עדכונים לנתונים אלה דרך חשבונך. אתה יכול גם להגיש לנו בקשה לגבי הנתונים האישיים שלך על ידי מילוי הטופס למטה או שליחת דוא"ל info@thisisblythe.com. שים לב שאם הנתונים שלך יימחקו, ייתכן שהחשבון שלך ייבטל. אם חשבונך מושבת או שתבקש לסגור את חשבונך, לא תוכל עוד להשתמש בפלטפורמה.

משאבים נוספים

This Is Blythe מדיניות הפרטיות

This Is Blythe מדיניות קוקי

הודעת פרטיות משלימה לתושבי קליפורניה

הודעת פרטיות משלימה זו עבור תושבי קליפורניה משלימה את המידע שבנו מדיניות הפרטיות , ולמעט האמור כאן, חל אך ורק על תושבי קליפורניה. הוא חל על מידע אישי שאנו אוספים בשירות או באמצעותו ובאמצעים אחרים (כגון מידע שנאסף במצב לא מקוון, באופן אישי ודרך הטלפון). הודעת פרטיות משלימה זו משתמשת בטכנולוגיות סטנדרטיות בתעשייה ופותחה בקשר עם הנחיות נגישות תוכן האינטרנט של World Wide Web Consortium, גרסה 2.1. אם ברצונך להדפיס מדיניות זו, אנא עשה זאת מדפדפן האינטרנט שלך או על ידי שמירת הדף כקובץ PDF.

סיכום המידע שאנו אוספים

אנו או ספקי השירותים שלנו עשויים לאסוף את קטגוריות המידע שלהלן למטרות העסקיות או המסחריות הבאות (כפי שהמונחים הללו מוגדרים בחוק החל):

דוגמאות לסוגי שימושים אלו מוצגות להלן. אנו עשויים גם להשתמש בקטגוריות המידע האישי שלהלן לצורך ציות לחוקים ולתקנות החלים, ואנו עשויים לשלב את המידע שאנו אוספים ("מצברים") או להסיר פיסות מידע ("לבטל זיהוי") כדי להגביל או למנוע זיהוי של כל משתמש או מכשיר מסוים.

קטגוריות של מידע אישי שאנו אוספיםמטרה עסקית לאיסוף מידע אישי
מזהים, כגון שם, כתובת דואר אלקטרוני, מספר טלפון, תאריך לידה, פרטי חשבון מדיה חברתית, נתוני פרופיל, כתובת IPמתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
מידע אישי רגיש, כגון מספר תעודת זהות, רישיון נהיגה, זיהוי מדינה או מספר דרכוןאמת את זהותך וכדי לזהות הונאה, גניבת זהות או שימוש לרעה אחר בחשבון שלך.
מידע מסחרי, כגון נתונים הקשורים לעסקה.מתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
נתונים פיננסיים, כגון פרטי כרטיס אשראי או חשבון פיננסי אחר, וכתובת לחיובמתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
אינטרנט או פעילויות אחרות ברשת או במכשיר, כגון מזהי מכשירים ואפליקציות ייחודיים, היסטוריית גלישה או נתוני שימוש אחרים, , הדפדפן ומערכת ההפעלה שבה אתה משתמש, כתובת האתר או הפרסומת שהפנו אותך לשירות, מונחי החיפוש שהזנת בהם מנוע חיפוש שהוביל אותך לשירות, אזורים בשירות שבהם ביקרת, על אילו קישורים לחצת, על אילו דפים או תוכן צפית ולמשך כמה זמן, מידע וסטטיסטיקה דומים אחרים על האינטראקציות שלך, כגון זמני תגובה של תוכן, הורדת שגיאות ומשך הביקורים בדפים מסוימים ומידע אחר המשותף בדרך כלל כאשר דפדפנים מתקשרים עם אתריםמתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
מידע על מיקום גיאוגרפי, כגון המיקום הכללי שלך.מתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
מידע חושי, כגון הקלטות אודיו אם תתקשר אלינו customשירות, הקלטת וידאו (אם אתה נותן רשות).מתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.
מידע אחר המזהה או יכול להיות משויך איתך באופן סביר, כגון תוכן שנוצר על ידי משתמשים, (למשל, פוסטים קהילתיים, משוב ופרסומי משרות), תמונות, דוגמאות לעבודותיך, מידע על עבודה שבוצעה בעבר דרך השירות ומחוץ לשירות , מיומנויות, מבחנים שנבחנו, ציוני מבחנים, תעריפי שכר שעתי ומידע על רווחים.מתן ושיפור השירות, זיהוי, תקשורת, שיווק/פרסום, אבטחה, משפטי, ציות וחובות רגולטוריות.

"מכירה" או "שיתוף" של מידע אישי

אנו לא מוכרים את המידע האישי שלך כפי שמונח זה מוגדר באופן מסורתי, עם זאת, אנו עשויים להשתמש בקובצי Cookie באתר שלנו המוצבים על ידי צד שלישי למטרות פרסום או שיווק אליך. למטרות אלו, הקטגוריות של מזהים ופעילויות אינטרנט או רשתות או מכשירים אחרות עשויות להיות "משותפות" או "למכור".

אתה יכול לבטל את הסכמתך ל"מכירה" ו"שיתוף" של המידע האישי שלך על ידי שימוש באנר "אל תמכור או תשתף את המידע האישי שלי" באתר האינטרנט שלנו, או לחיצה על הקישור התחתונה המתאים. ביטול הסכמה זה ספציפי לדפדפן במכשיר, לכן תצטרך לבטל את ההצטרפות שוב אם: 1) מאוחר יותר תנקה את קובצי ה-Cookie שלך, או 2) תבקר באתר זה מדפדפן או מכשיר אחר.

עצירה

עבור כל הקטגוריות לעיל, אנו נשמור את המידע האישי שלך רק כל עוד הוא הכרחי כדי למלא את המטרות שלשמן הוא נאסף, לרבות למטרות עמידה בכל דרישות משפטיות, רגולטוריות, חשבונאיות או דיווח.

אלא אם כן תבקש שנמחק מידע מסוים (ראה את הבחירות והזכויות שלך למטה), אנו שומרים מסמכי זיהוי שהונפק על ידי הממשלה כדי לאמת את זהותך למשך 30 יום, תמונות סלפי שתשלח לאימות זהותך למשך 180 יום, עותק של צילום הראש. תמונה מתעודת הזהות שלך למשך 3 שנים, ומידע אחר שאנו אוספים למשך זמן רב יותר. המידע שלך עשוי להישמר בעותקים שנעשו למטרות מניעת הונאה מתמשכת, גיבוי והמשכיות עסקית למשך זמן נוסף.

הבחירות והזכויות שלך

אם ברצונך לממש אחת מהזכויות הללו, אנא שלח בקשה באמצעות טופס בקשת הנתונים הזמין כאן, או אימייל אלינו בכתובת info@thisisblythe.com. תידרש לאמת את זהותך לפני שנמלא את בקשתך. אתה יכול גם לייעד סוכן מורשה שיגיש בקשה בשמך. לשם כך, עליך לספק לנו אישור בכתב או ייפוי כוח, חתום על ידך, על מנת שהסוכן יפעל בשמך. עדיין תצטרך לאמת את זהותך ישירות איתנו.

מידע מסוים עשוי להיות פטור מבקשות כאלה על פי החוק החל. לדוגמה, אנו זקוקים לסוגים מסוימים של מידע כדי שנוכל לספק לך את השירות. אם תבקש מאיתנו למחוק אותו, ייתכן שלא תוכל יותר לגשת לשירות או להשתמש בו.

חולצות

עגלת קניות

×