×

GDPR og CCPA Compliance

Privatliv kl This Is Blythe

This Is Blythe forstår vigtigheden af ​​databeskyttelse og tager ansvaret for håndtering og sikring af persondata alvorligt. Vi fokuserer på at inkorporere databeskyttelsesprincipper i hele vores platform, program og tjenester, der giver effektive databeskyttelsesforanstaltninger til This Is Blythe, dets arbejdsstyrke, partnere og brugere.

This Is Blythe's privatlivs- og informationssikkerhedsteams har omhyggeligt analyseret gældende love og regler om beskyttelse af privatlivets fred og taget de nødvendige skridt til vores overholdelse af deres krav. Vi giver detaljerede oplysninger om de personlige data, vi indsamler, og hvordan vi bruger dem i vores aftaler, i vores hjælpeartikler og i vores privatlivspolitik.

Afhængigt af hvor du befinder dig, kan du have visse rettigheder med hensyn til dine personlige data, som du kan lære om nedenfor og udøve her. Uanset hvor du ringer hjem, kan du evt tæt din konto eller anmode om sletning af alle personlige oplysninger, vi har om dig til enhver tid.

Lær mere om hvordan This Is Blythe overholder GDPR og CCPA i vores Privatlivspolitik.

EUROPA

 Generel databeskyttelsesforordning (GDPR) er en databeskyttelseslov, der giver beboere i EU (“EU”) mere klarhed og kontrol over, hvordan deres personlige data bruges. Personlige data er alt, der direkte eller indirekte kan identificere en person, såsom et billede, navn, bankoplysninger, medicinske oplysninger, computerens IP-adresse og så videre.

I henhold til GDPR er virksomheder forpligtet til at være gennemsigtige om, hvilke typer personoplysninger de indsamler, og hvordan de bruger dem, være ansvarlige for sikker databehandlingspraksis og give besked til customere eller registrerede, når der opstår brud.

 Storbritanniens generelle databeskyttelsesforordning (UK GDPR) er en britisk lov, der stort set er baseret på GDPR, men trådte i kraft i 2021 som følge af Storbritanniens udtræden af ​​EU. I forbindelse med Databeskyttelsesloven af ​​2018, fastlægger den de vigtigste principper, rettigheder og forpligtelser for det meste af behandlingen af ​​personoplysninger i Storbritannien.

 Lov om digital service (DSA) er en europæisk lov, der har til formål at sikre et sikkert og ansvarligt onlinemiljø, der trådte i kraft den 16. november 2022. Med henblik på DSA'en, This Is Blythe har 79,528 gennemsnitlige månedlige brugere i EU pr. 31. januar 2023.

Overførsel af data

Med hensyn til overførsler, der involverer personoplysninger, der er inden for rammerne af den europæiske databeskyttelseslovgivning, This Is Blythe afhængig standard kontraktklausuler som en overførselsmekanisme, der afspejler relevante overholdelseskrav.

Vi har lagt en Databehandleraftale ("DPA"), der styrer forholdet mellem Customer (som defineret i DPA) og This Is Blythe med hensyn til persondata. Medmindre andet er skriftligt aftalt af dig og This Is Blythe, gælder DPA i det omfang This Is Blythe behandler eventuelle personoplysninger for dig som dataansvarlig i din rolle som Customis.

UNITED STATES

Databeskyttelseslandskabet i USA er et kludetæppe af regler, statslige love og andre krav, der i øjeblikket er under forandring. This Is Blythe's juridiske team udfører løbende overvågning og analyse for at bestemme deres anvendelse på de personlige data, vi håndterer og overholder deres krav.

"Deling" og "Sælg" af personlige oplysninger

Visse statslige love giver enkeltpersoner ret til at forhindre "deling" og "salg" af deres personlige oplysninger. This Is Blythe sælger ikke dine personlige oplysninger, som udtrykket er almindeligt forstået. Men vi tillader nogle reklameleverandører at bruge dine personlige oplysninger til internetbaseret markedsføring, der kan anses for at "sælge" eller "dele" under disse definitioner. Den eneste måde, hvorpå This Is Blythe kan "sælge" eller "dele" dine personlige oplysninger med vores tredjeparts marketingpartnere.

Hvis du befinder dig i en stat, der giver denne ret, kan du fravælge "salg" og "deling" af dine personlige oplysninger ved at bruge banneret "Sælg eller del ikke mine personlige oplysninger" på vores hjemmeside eller ved at klikke på tilsvarende sidefodslink. Dette fravalg er specifikt for browseren på enheden, så du bliver nødt til at framelde dig igen, hvis du: 1) senere rydder dine cookies eller 2) besøger dette websted fra en anden browser eller enhed.

Følsomme personlige oplysninger

Statslovgivningen har forskellige definitioner af personlige oplysninger, der i sagens natur er mere følsomme eller ville udgøre en større risiko for skade på individet, hvis de behandles forkert. This Is Blythe identificerer og håndterer de data, der er klassificeret som "følsomme personoplysninger" eller anden forhøjet klassifikation, på passende vis.

Nogle statslige love tillader enkeltpersoner at begrænse brugen af ​​deres følsomme personlige oplysninger til formål, der er nødvendige for at udføre tjenesterne. This Is Blythe pålægger sig selv denne begrænsning og bruger kun de begrænsede følsomme personlige oplysninger, den indsamler, til at levere, vedligeholde, forbedre og sikre vores tjenester.

HVORDAN INDSENDER JEG EN DATAANMODNING?

Afhængigt af hvor du befinder dig, kan du have visse rettigheder med hensyn til dine personlige data. Disse rettigheder kan være begrænset, for eksempel hvis opfyldelse af en anmodning ville afsløre personlige data om en anden person, eller hvis du beder os om at slette data, som vi er forpligtet til at opbevare eller har tvingende legitime interesser i at beholde (såsom forebyggelse af bedrageri) eller krav til opbevaring af registreringer i henhold til gældende love). Derudover vil vi typisk ikke fjerne data, du har lagt offentligt op eller delt med andre gennem eller på tjenesten, da hverken du eller This Is Blythe kan slette alle kopier af data, der tidligere er blevet delt med andre.

Hvis du gerne vil anmode om at lukke din konto i vores system, kan du gøre det via vores platform (når du er logget ind, besøg indstillinger/brugerindstillinger og klik derefter på linket Luk min konto). Derudover kan du få adgang til, rette eller slette dine personlige data ved at foretage opdateringer til disse data via din konto. Du kan også indsende en anmodning til os vedrørende dine personlige data ved at udfylde formularen nedenfor eller sende en e-mail til info@thisisblythe.com. Bemærk venligst, at hvis dine data slettes, kan din konto blive deaktiveret. Hvis din konto er deaktiveret, eller du beder om at lukke din konto, vil du ikke længere kunne bruge platformen.

YDERLIGERE RESSOURCER

This Is Blythe Privatlivspolitik

This Is Blythe Cookiepolitik

SUPPLERENDE OPLYSNINGER OM FORTROLIGHED TIL INDBOERE i CALIFORNIEN

Denne supplerende fortrolighedserklæring for beboere i Californien supplerer oplysningerne i vores Privatlivspolitik, og undtagen som angivet heri, gælder udelukkende for californiske beboere. Det gælder for personlige oplysninger, vi indsamler på eller gennem Tjenesten og via andre midler (såsom information indsamlet offline, personligt og over telefonen). Denne supplerende fortrolighedserklæring bruger industristandardteknologier og er udviklet i forbindelse med World Wide Web Consortiums retningslinjer for tilgængelighed af webindhold, version 2.1. Hvis du ønsker at udskrive denne politik, skal du gøre det fra din webbrowser eller ved at gemme siden som en PDF.

Sammenfatning af oplysninger, vi indsamler

Vi eller vores tjenesteudbydere kan indsamle nedenstående kategorier af oplysninger til følgende forretningsmæssige eller kommercielle formål (som disse vilkår er defineret i gældende lovgivning):

Eksempler på disse typer anvendelser er identificeret nedenfor. Vi kan også bruge nedenstående kategorier af personlige oplysninger til overholdelse af gældende love og regler, og vi kan kombinere de oplysninger, vi indsamler ("aggregerer") eller fjerne stykker information ("afidentificere") for at begrænse eller forhindre identifikation af evt. bestemt bruger eller enhed.

Kategorier af personlige oplysninger, vi indsamlerForretningsformål med indsamling af personlige oplysninger
Identifikatorer, såsom navn, e-mail-adresse, telefonnummer, fødselsdato, kontooplysninger på sociale medier, profildata, IP-adresseTilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Følsomme personlige oplysninger, såsom personnummer, kørekort, statsidentifikation eller pasnummerBekræft din identitet og for at opdage svindel, identitetstyveri eller andet misbrug af din konto.
Kommercielle oplysninger, såsom data forbundet med en transaktion.Tilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Finansielle data, såsom kreditkortoplysninger eller andre finansielle kontooplysninger og faktureringsadresseTilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Internet eller andre netværks- eller enhedsaktiviteter, såsom unikke enheds- og app-id'er, browserhistorik eller andre brugsdata, den browser og det operativsystem, du bruger, den URL eller annonce, der henviste dig til tjenesten, de søgetermer, du har indtastet en søgemaskine, der førte dig til Tjenesten, områder inden for Tjenesten, som du besøgte, hvilke links du klikkede på, hvilke sider eller indhold, du har set, og hvor længe, ​​andre lignende oplysninger og statistik om dine interaktioner, såsom indholdssvartider, downloadfejl og varigheden af ​​besøg på visse sider og andre oplysninger, der ofte deles, når browsere kommunikerer med webstederTilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Geolocation Information, såsom din generelle placering.Tilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Sensoriske oplysninger, såsom lydoptagelser, hvis du ringer til vores custome service, videooptagelse (hvis du giver tilladelse).Tilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.
Andre oplysninger, der identificerer eller med rimelighed kan forbindes med dig, såsom brugergenereret indhold, (f.eks. community-opslag, feedback og jobopslag), fotografier, eksempler på dit arbejde, oplysninger om arbejde, der tidligere er udført via tjenesten og uden for tjenesten , færdigheder, taget tests, testresultater, timeløn og indtjeningsoplysninger.Tilvejebringelse og forbedring af tjenesten, identifikation, kommunikation, marketing/annoncering, sikkerhed, juridiske, overholdelse og lovmæssige forpligtelser.

"Salg" eller "Deling" af personlige oplysninger

Vi sælger ikke dine personlige oplysninger, som dette udtryk er traditionelt defineret, men vi kan bruge cookies på vores websted, som er placeret af en tredjepart med henblik på reklame eller markedsføring til dig. Til disse formål kan kategorierne af identifikatorer og internet- eller andre netværks- eller enhedsaktiviteter blive "delt" eller "sælges".

Du kan fravælge "salg" og "deling" af dine personlige oplysninger ved at bruge banneret "Sælg eller del ikke mine personlige oplysninger" på vores hjemmeside eller ved at klikke på det tilsvarende sidefodslink. Dette fravalg er specifikt for browseren på enheden, så du bliver nødt til at framelde dig igen, hvis du: 1) senere rydder dine cookies eller 2) besøger dette websted fra en anden browser eller enhed.

Retention

For alle ovennævnte kategorier vil vi kun opbevare dine personlige oplysninger, så længe det er nødvendigt for at opfylde de formål, som de blev indsamlet til, herunder med det formål at opfylde eventuelle juridiske, regulatoriske, regnskabsmæssige eller rapporteringskrav.

Medmindre du anmoder om, at vi sletter visse oplysninger (se Dine valg og rettigheder nedenfor), beholder vi statsudstedte identifikationsdokumenter, du indsender for at bekræfte din identitet i 30 dage, selfies, du indsender for at bekræfte din identitet i 180 dage, en kopi af hovedbilledet billede fra dit identitetsdokument i 3 år, og andre oplysninger, vi indsamler i længere tid. Dine oplysninger kan bevares i kopier, der er lavet til løbende forebyggelse af svindel, sikkerhedskopiering og forretningskontinuitetsformål i yderligere tid.

Dine valg og rettigheder

Hvis du ønsker at udøve nogen af ​​disse rettigheder, bedes du indsende en anmodning via den tilgængelige dataanmodningsformular her, eller e-mail os på info@thisisblythe.com. Du bliver bedt om at bekræfte din identitet, før vi opfylder din anmodning. Du kan også udpege en autoriseret agent til at fremsætte en anmodning på dine vegne. For at gøre det skal du give os en skriftlig tilladelse eller en fuldmagt, underskrevet af dig, for at agenten kan handle på dine vegne. Du skal stadig bekræfte din identitet direkte hos os.

Visse oplysninger kan være undtaget fra sådanne anmodninger i henhold til gældende lovgivning. For eksempel har vi brug for visse typer oplysninger, så vi kan levere Tjenesten til dig. Hvis du beder os om at slette den, kan du muligvis ikke længere få adgang til eller bruge tjenesten.

Top

Indkøbsvogn

×